SenB druk …

 • ...werkt met vakmensen in een up-to-date machinepark

  Ons productieproces begint met creatieve en vakkundige mensen. Moderne productiemiddelen zijn echter net zo belangrijk. Wij beschikken over de modernste systemen en machines en investeren continu om up-to-date te blijven en nieuwe grafische toepassingen te ontwikkelen. Qua automatisering lopen wij voorop met een Multipress systeem dat alle administratieve, commerciële, financiële en logistieke bedrijfsprocessen integreert. Zo zijn wij in staat razendsnel en accuraat offertes aan te maken, een strakke planning te handhaven en onze klantgegevens nauwlettend te bewaken. Onze drukkerij beschikt over moderne meerkleuren persen die garant staan voor een hoge kwaliteit van het drukwerk, mede dankzij computer gestuurde inktprofielen en – densiteitsmeting, die een constant resultaat garanderen.
 • ...werkt aan drukwerkveredeling

  Voor het veredelen van drukwerk zijn wij voorzien van onze eigen afterpress. Wij beschikken over een breed scala aan afwerk apparatuur zoals brocheer/vergaar machines, snijmachines, stansmachines, blokhechters, vouwmachines en apparatuur voor het insealen van drukwerk. Lamineren, dispersielak, spot-UV lak, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Wij geven uw drukwerk de uitstraling die het verdient. Doordat we de meeste vormen van drukwerkveredeling zelf verzorgen, houden wij de levertijden beperkt tot een absoluut minimum.
 • ...werkt digitaal

  Voor kleine oplagen en gepersonaliseerd drukwerk zetten wij onze Xerox printer in. Deze digitale printer levert een afdrukkwaliteit die nagenoeg op het zelfde niveau ligt als offset drukwerk. Via hybride productie kunnen wij offsetdrukwerk in hoge oplage combineren met variabele data voor het personaliseren van drukwerk.
 • ...werkt aan fulfillment en mailinghandling

  Als drukwerk gerealiseerd is moet er vaak nog het nodige gebeuren voordat het bij u of uw relatie: wordt afgeleverd of op de mat valt. Invoegen, plakken, vouwen, bundelen, boren, synchroon vergaren en binden; u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Ook voor de handling van uw mailing, zoals gepersonaliseerd printen en couverteren (vullen en sluiten) van enveloppen hebben wij alle apparatuur in huis.
 • ...werkt met groot formaat printers

  Op onze groot formaat plotters kunnen we bijna alle materiaalsoorten verwerken. Papier, zelfklevend stickermateriaal, canvas, vlaggendoek, linnendoek en nog veel meer. Voor gebruik binnen en buiten, waarbij de lichtechtheid gegarandeerd wordt.
 • ...werkt mee aan het milieu

  Met zijn allen dragen wij zorg voor het doorgeven van onze leefomgeving aan een volgende generatie. Door bewust om te gaan met energie en grondstoffen neemt drukkerij SenB druk haar verantwoordelijkheid. De belangrijkste grondstof voor papier is houtpulp. Bij drukkerij SenB druk verwerken wij uitsluitend FSC®-papier dat vervaardigd is uit houtpulp van verantwoorde bosbouw. Wij zijn dan ook FSC gecertificeerd. Wij gebruiken drukinkten op biologische basis en hulpstoffen die minder belastend zijn voor mens en milieu. Onze werkwijze met de nieuwste apparatuur, zoals onze chemie vrije Computer to Plate systeem en digitale drukpers dragen bij aan vermindering van afvalstoffen. Naast moderne technieken en milieuvriendelijke oplossingen, gebruiken we ook ons verstand; zo maken wij bijvoorbeeld op basis van uw verbruik een productie- advies voor uw drukwerk. Samen met u bepalen wij de ideale oplage, rekening houdend met de actualiteit van de inhoud van uw communicatie om onnodig afval te voorkomen. Sinds augustus 2011 gebruiken we uitsluitend papier en enveloppen die FSC gecertificeerd zijn en in zijn geheel en of gedeeltelijk van gerecyclede vezels worden gemaakt. Bij de papier productie is veel aandacht geschonken aan elementen als energie- en waterreductie.
 • ...en PrePress

  Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door ons prepress Workflow systeem. Dit uiterst moderne systeem automatiseert de verwerking en opmaak van documenten met een automatische melding van fouten en problemen in de aangeleverde bestanden, waardoor snel gereageerd kan worden en fouten in de drukkerij worden voorkomen. Onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor DTP en vormgeving beschikken over de meest moderne Apple werkstations, alsmede een uitgebreid scala aan en alle benodigde software voor professionele opmaak en en beeldbewerking. Wij maken gebruik van een chemievrij, thermisch computer-to plate systeem; milieuvriendelijk, extreem nauwkeurig en met een zeer hoge beeldkwaliteit.
 • ...geeft uw drukwerk vorm

  Wij beschikken over een uitgebreide studio met creatieve ontwerpers en vakkundige DTP professionals. Uw idee vertalen wij desgewenst naar een creatief ontwerp. Op het gebied van vormgeving en opmaak gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. En beschikt u al over opgemaakte bestanden, dan verzorgen onze studio medewerkers de technische controle van die bestanden voor deze worden verzonden naar de productieafdelingen.
 • ...werkt met warehousing en distributie

  Drukwerk maken in grotere oplagen resulteert in een lagere eenheidsprijs en minder belasting van het milieu. Veel van onze klanten hebben echter niet de ruimte om grote voorraden op te slaan. In zo’n geval biedt ons magazijn uitkomst. Op SenBdruk.nl kunnen onze klanten hun actuele voorraad vanachter hun eigen computer bekijken en artikelen afroepen. Wij zorgen er dan voor dat uw drukwerk op de gewenste locatie afgeleverd wordt. Onze eigen expeditie kan worden ingezet voor extreem snel leveren. Bovendien bewaken wij uw voorraad op basis van uw verbruikspatroon en wij geven tijdig een signaal en een advies wanneer de minimale voorraad bereikt is
 • ...fotografeert

  Wij werken met onze eigen fotograaf die, in zijn eigen professionele fotostudio de verzorging voor uw productfotografie voor brochures, catalogi etc. op vakkundige wijze fotografeert. U communiceert altijd met één aanspreekpunt. Zo bespaart u tijd en kosten.
 • ...werkt multimediaal

  De vormgeving van uw communicatie-uitingen blijft wat ons betreft niet beperkt tot papier. Ook voor een digitale banner, e-mailing of website kunt u bij ons terecht. Door gebruik te maken van dezelfde bronbestanden als voor uw drukwerk, besparen wij u kosten en garanderen wij een consequente toepassing van uw huisstijl.
 • ...communiceert

  Onze drukkerij bestaat sedert 1984. Inmiddels hebben wij een ontwikkeling doorgemaakt van ambachtelijke drukkerij tot full service grafisch dienstverlener. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en wensen op het gebied van grafische communicatie, van ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om drukwerk, digitaal printen, groot formaat printen, multimedia of belettering; het is ons om het even. Met alle moderne technieken in eigen huis, zetten wij altijd het juiste medium in om uw boodschap effectief onder de aandacht te brengen. Een team van professionals is dagelijks in de weer met het waarmaken van uw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat uw grafische communicatie bij ons in goede handen is. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het produceren van grafische communicatie. Ons drukwerk management systeem helpt u kosten te reduceren. Online aanleveren van opdrachten of zelf online opmaken. Fulfillment en distributie van uw mailing. Daag ons uit! Wij bijten ons met enthousiasme vast in uw vraagstuk en komen in nauw overleg met u altijd uit op de best passende aanpak.